Välkommen till kunskapssidan

Här kommer du hitta kunskapsrelaterad information. Vårt mål är att bygga upp en hemsida med massor av bra fakta och hjälp för dig som går i skola eller söker kunskap av någon annan anledning. Mitt personliga favoritämne är matematik så det kommer du nog få en hel del tips om på denna sidan. Hur man lär sig multiplikationstabellen på bästa sätt och annat kul inom matten.

Längre fram kommer jag att lägga upp diverse roliga mattespel så att ni på ett enkelt sätt kan bli bättre på detta ämne. Det ska vara kul att lära sig nya saker och vad är väl roligare än att spela spel. Kan man lära sig något på köpet så är det väl bara bra? Men det är som sagt längre fram som dessa mattespel kommer att dyka upp. Det tar ett tag att programmera dessa så jag får återkomma med mer information längre fram om hur det går med dessa spel.

Det är enkelt att skapa mattespel men jag har även tänk skapa och lägga upp diverse spel inom andra ämnen. Geografi är ett ämne som lämpar sig för att träna på i spel så det dyker säkert upp något spel inom det ämnet med längre fram.

Att träna glosor lämpar sig också väl att göra på en dator så chansen är stor att det dyker upp program och spel inom denna gren med.

Har ni några önskemål om pedagogiska applikationer eller förslag på läromedel på internet som ni vill att jag skapar så ska ni inte tveka att höra av er till mig så kanske jag förverkligar era idéer och förslag.

Men först ut är alltså ett mattespel kring multiplikationstabellen som jag för tillfället arbetar på att skapa. Tanken är att det ska fungera på alla datorer, surfplattor och telefoner oberoende av om man kör Windows, Android eller sitter med en iPhone eller iPad.